Affiliateblogger Sessions vindt op 12 april 2018 plaats in de Amsterdam ArenA.

Affiliateblogger Sessions is het jaarlijkse affiliate marketing event in Nederland. Als affiliate marketing specialist, online marketeer of geïnteresseerde moet je hierbij zijn om gelijkgestemden te ontmoeten, te netwerken, en vooral ook om meer kennis en inspiratie op te doen. Na Affiliateblogger Sessions kom jij verder met jouw affiliate marketing activiteiten.

Een ticket kost tot 1 maart 2018 €149 exclusief BTW. Vanaf 1 maart kost een ticket €199 exclusief BTW. Bij dit ticket zit inclusief: hapjes en drankjes gedurende de dag, uitgebreide luxe lunch, borrel en een goodiebag.

Via deze gastenlijst zie je een overzicht van de organisaties die verzekerd zijn van tickets.

In de Amsterdam ArenA is een parkeergarage met volop parkeergelegenheid. Je kan dus zeker met de auto komen naar Affiliateblogger Sessions.

Ja! De Amsterdam ArenA zit op loopafstand vanaf station Bijlmer Arena, welke goed bereikbaar is met de trein, bus en metro.

Je mag vanaf 09.00 uur naar binnen. Het programma start met een kick-off op de hoofdtribune om 10.00 uur.

Nee, je hoeft niets mee te nemen. Eten en drinken, maar ook notitieboekje en een pen regelen wij voor je. Deze items krijg je na het ophalen van je naamkaartje.

Nee, helaas verkopen we geen tickets aan de deur.

Helaas is het niet mogelijk om jouw ticket nog te cancellen en een refund aan te vragen. We waarderen het als je ons laat weten dat je er niet bij kunt zijn. Probeer iemand binnen jouw organisatie of een partner blij te maken met de tickets.